Over Friesland Lease

Over Friesland

Friesland Lease is een toonaangevende en merkonafhankelijke leasemaatschappij voor auto`s, e-bikes en e-scooters, gevestigd in Noord-Nederland. Dankzij de inzet van veertig vakbekwame medewerkers hebben wij een reputatie opgebouwd als betrouwbare en klantgerichte leasemaatschappij. Friesland Lease neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus. Wij zijn regionaal betrokken en gericht op duurzaamheid. Onze leaseauto’s rijden bijvoorbeeld allemaal op energiebesparende banden en we bieden groene alternatieven voor het autogebruik: de e-bikes en e-scooters.

Wagenpark

Friesland Lease heeft een wagenpark van ruim 6200 personenauto’s en lichte bedrijfswagens. Als u voordelig een bedrijfsauto of personenauto wilt leasen en daar flexibel mee om wilt gaan, dan is Friesland Lease de enige juiste keuze. Uw mobiliteitsbehoefte zien wij als maatwerk. Friesland Lease denkt daarom verder.

Kernwaarden

“Zorgeloos zakelijk rijden”. Betrouwbaar en klantgericht. Onze klanten weten dat de zaken omtrent hun auto’s goed geregeld worden en dat ze met Friesland Lease als partner tijd en middelen kunnen aanwenden voor hun eigen core business. Zorgeloos zakelijk rijden. Niets meer, niets minder. Wij denken met u mee over duurzame oplossingen voor de invulling van uw mobiliteit.

Onderscheiden

Friesland Lease maakt graag het verschil. Wij zijn dan ook voorloper als het gaat om het rijden op alternatieve brandstoffen. Naast een maatschappelijke bijdrage brengt dit nog meer voordelen met zich mee, zoals kostenbesparingen op brandstoffen en belastingen. Friesland Lease beschikt over 300 huurauto’s. Dit betekent dat we direct in uw mobiliteitsbehoefte kunnen voorzien.

Innocatief

Friesland Lease denkt mee. Wij zetten onze kennis en ervaring in om invulling te geven aan uw leasewens. Door u het juiste advies te geven, ontnemen wij u de zorg over uw wagenpark. Op die manier kunt u zich op andere zaken concentreren. Zo wenden we graag onze kennis van het rijden op alternatieve brandstoffen aan: voordat u het weet, rijdt u voordelig en groen!

Partner

“Degelijk en betrouwbaar’’ In 2003 zijn we een joint venture aangegaan met De Lage Landen. Dit is een onderdeel van De Lage Landen International, een volle dochter van de Rabobank. Eén van de weinige banken ter wereld met een ‘triple-A rating’, de hoogste kwalificatie van kredietwaardigheid en betrouwbaarheid welke een bank in het internationale zakelijke verkeer kan krijgen.

Persoonlijk

“U bent ook niet standaard” We houden graag persoonlijk contact met onze klanten. Hier nemen we de tijd voor. Dit is mogelijk omdat we in de buurt van onze klanten zitten en we de markt kennen. We spreken de taal en we werken met vaste contactpersonen. Hierdoor weten we wat er speelt en bouwen we aan een duurzame relatie.

Wil je weten hoe klanten ons waarderen? Op friesland.tevreden.nl hebben ruim 120.000 automobilisten een uitgebreide klantbeoordeling ingevuld. De gemiddelde waardering: een 8,6!