Reviews Friesland Lease

Laatste reviews

Hieronder treft u de laatste reviews die zijn ontvangen op friesland.tevreden.nl. Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie van Tevreden.nl aan de hand van
onze review richtlijnen en redactiebeleid.

U kunt ook de reviews zien van de verschillende diensten van Friesland Lease. Maak hier uw keuze.

8.2
9

15/02/2020 16:13

Friesland Lease - Friesland Huur

Vlot en plezierig.

  • Evaluatie autoverhuur
9

28/01/2020 08:59

Friesland Lease - Wagenparkbeheerder

Zeer klantvriendelijk bedrijf.

  • Jaarlijkse evaluatie wagenparkbeheerder
8

27/01/2020 11:06

Friesland Lease - Wagenparkbeheerder

Goede service korte lijntjes

  • Jaarlijkse evaluatie wagenparkbeheerder
9

27/01/2020 09:02

Friesland Lease - Wagenparkbeheerder

Proactief, goed bereikbaar en helder communicerend.

  • Jaarlijkse evaluatie wagenparkbeheerder
10

26/01/2020 11:15

Friesland Lease - Wagenparkbeheerder

Super bedrijf altijd meedenken in oplossingen

  • Jaarlijkse evaluatie wagenparkbeheerder
9

23/01/2020 08:41

Friesland Lease - Wagenparkbeheerder

Friesland Lease is een fijne partij om onze leaseauto's onder te brengen. Ze denken met je mee, zijn goed bereikbaar, weten wat er speelt binnen het bedrijf en lossen adequaat vraagstukken op.

  • Jaarlijkse evaluatie wagenparkbeheerder
5

22/01/2020 14:42

Friesland Lease - Wagenparkbeheerder

correcte houding bereid te helpen waar nodig, wel beetje afwachtend redelijke respons, helaas soms wat te lang wachten op antwoord administratief niet geheel zoals te verwachten

  • Jaarlijkse evaluatie wagenparkbeheerder
8

22/01/2020 12:31

Friesland Lease - Wagenparkbeheerder

In het algemeen genomen tevreden over de dienstverlening van Friesland Lease. Ik heb voornamelijk te maken met Mark Veninga en Edo de Bruijn. Ik zou in de toekomst graag direct inzicht willen hebben in een portaal/app over status van de lease-auto;s etc.

  • Jaarlijkse evaluatie wagenparkbeheerder
10

21/01/2020 13:36

Friesland Lease - Wagenparkbeheerder

Super goed, goede interactie met elkaar

  • Jaarlijkse evaluatie wagenparkbeheerder
8

06/01/2020 19:17

Friesland Lease - Friesland Huur

Wij worden erg vriendelijk geholpen en de medewerkers zijn erg oplossingsgericht. Ook wordt er duidelijk gecommuniceerd. Eveneens is het mogelijk de huur van een auto tussentijds te verlengen wanneer dit tijdig aangegeven wordt. Een aanrader om hier een auto te huren, zowel voor enkele dagen als een paar maanden!

  • Evaluatie autoverhuur
10

03/01/2020 20:16

Friesland Lease - Friesland Huur

Vooral tijdens de zomerperiode huur ik een auto. Vindt het makkelijk zo. Ik bezoek vooral tijdens de zomerperiode orgelconcerten en ga ook wel regelmatig een dagje er-op-uit.

  • Evaluatie autoverhuur
9

27/12/2019 12:06

Friesland Lease - Friesland Huur

Ben zeer tevreden over de snelheid en klantvriendelijkheid van FrieslandHuur.

  • Evaluatie autoverhuur
8

27/12/2019 11:36

Friesland Lease - Friesland Huur

Vlotte service ook bij pech.

  • Evaluatie autoverhuur
9

24/12/2019 19:22

Friesland Lease - Friesland Huur

Prima verzorgd op alle gebieden

  • Evaluatie autoverhuur
9

24/12/2019 18:22

Friesland Lease - Friesland Huur

Friesland Lease / huur De mensen die er werken denken met je mee en zijn zeer klantvriendelijk en flexibel !

  • Evaluatie autoverhuur
10

24/12/2019 15:33

Friesland Lease - Friesland Huur

Zeer tevreden over alle keren dat ik een verhuisauto gehuurd heb. De medewerkers dachten goed mee om tot een goede oplossing te komen. Goede service en nette auto's.

  • Evaluatie autoverhuur
1

24/12/2019 14:45

Friesland Lease - Friesland Huur

Inleveren huurauto op mijn werklocatie, dit ging allemaal prima. Vervolgens twee dagen later (en nadat de betreffende auto door Friesland van Rotterdam naar Drachten was gereden) waren er ineens 5(!) schades gecontstateerd waarvoor eigen risico voor doorgerekend is aan mijn werkgever en uiteindelijk aan mij. Zeer amateuristisch en weinig vertrouwen gewekt bij mij.

  • Evaluatie autoverhuur
8

24/12/2019 14:27

Friesland Lease - Friesland Huur

prima ervaring

  • Evaluatie autoverhuur
9

24/12/2019 13:30

Friesland Lease - Friesland Huur

erg goed!

  • Evaluatie autoverhuur
10

24/12/2019 13:24

Friesland Lease - Friesland Huur

Vriendelijke en deskundige medewerkers en de auto staat altijd perfect klaar als ik kom!

  • Evaluatie autoverhuur
9

24/12/2019 12:57

Friesland Lease - Friesland Huur

Geweldig

  • Evaluatie autoverhuur
9

24/12/2019 11:07

Friesland Lease - Friesland Huur

Frieslandhuur heeft een goed bereikbare deskundige service desk en keurige auto's. Ik zou er zó weer een auto huren.

  • Evaluatie autoverhuur
10

23/12/2019 16:56

Friesland Lease - Friesland Huur

Prima bedrijf, goed service, kwalteit, goed auto's, fijne medwerkers

  • Evaluatie autoverhuur
8

23/12/2019 13:49

Friesland Lease - Friesland Huur

zeer tevreden en goede service en klantvriendelijk

  • Evaluatie autoverhuur